Aperitive cu legume

Reteta Pateu imitat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, pip

ingrediente

   2 cepe mijlocii
   1 lingura de untura
   2 linguri de pesmet
   50 g drojdie
   1 pahar de lapte
   2 oua rascoapte
   1 praf de ienibahar
   piper
   sare

mod de preparare

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de ienibahar.


Se amesteca totul bine pe foc, pina se ingroasa.


Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusurile, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus.


Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.
Pofta buna!





Alte retete culinare


recomandate:


Supa de pui cu galuste


Sparanghel cu sunca


Pui cu sos alb
Incearca si Aperitiv de pateu imitat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu imitat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.