Placinta cu praz si bacon este o reteta culinara excelenta pentru meniul de picnic. Pregateste-o cu ingredientele; ceapa verde, praz si faina,
Tarta sau placinta cu praz va face parte din preparatele culinare cele mai preferate de membrii familiei tale. Se prepara astfel: facem un aluat de tarta din faina, un, ou si sare. Framantam bine apoi intindem o foaie rotunda, de 5 mm grosime. Pregatim forma de tort cu ulei si tapetata cu faina apoi punem aluatul . Il intepam din loc in loc si in punem la in cuptorul preincazit in jur de 15 min.
Intre timp curatam prazul si il taiem marunt, apoi tauiem felii baconul. Intr-o tigaie topim unt si calim prazul si baconul. Condimentam cu sare si piper, apoi lasam la racit. Peste praz punem ouale batute si amestecate cu smantana, ceapa verde tocata. Turnam toata compozitia de praz in aluatul scos de la aragaz. Peste radem branza. Punem tava din nou la cuptor pentru 45 de minute.
Alte placinte recomandate:
Placinta cu branza
Placinta cu spanac si praz
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii