Porumb copt la cuptor

Luam usturoiul si il pisam ca pentru mujdei, apoi se amesteca cu ulei pana devine o maioneza, care apoi se amesteca cu patrunjelul tocat. Alegem catev

Complexitate
redusa
Porumb copt la cuptor

Ingrediente

  • porumb
  • usturoi
  • patrunjel
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Luam usturoiul si il pisam ca pentru mujdei, apoi se amesteca cu ulei pana devine o maioneza, care apoi se amesteca cu patrunjelul tocat. Alegem cateva folii de aluminiu si se punem cateun porumb uns cu acel mujdei. Condimentam cu sare. Se infasoare porumbul bine si se aseaza intr-o tava de cuptor. Dati apoi la cuptor 1 ora si 40 min la foc mediu spre tare si intoarceti porumbul din 30 in 30 minute.


Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarie-usoara

Alte retete culinare recomandate

Zacusca de ciuperci

Zacusca

Varza murata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci