Lasa foitajul la dezghetat in frigider. intre timp, caleste intr-o lingura cu ulei ceapa tocata marunt, sunca taiata cubulete si spanacul oparit si sc
Lasa foitajul la dezghetat in frigider. intre timp, caleste intr-o lingura cu ulei ceapa tocata marunt, sunca taiata cubulete si spanacul oparit si scurs. Cand este gata, da deoparte, sareaza si condimenteaza dupa gust. intinde foaia putin, unge-o cu amestecul de mai sus si ruleaza cu grija. Taie bucati de 2-3 cm, aseaza-la pe o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 10-20 de minute.
In cazul umpluturii cu masline, pune-le pe acesta in robotul de bucatarie impreuna cu usturoirul si 1-2 lingurite cu ulei de masline. intinde foietajul, presara parmezan si unge cu pasta de masline. Ruleaza si da la rece pentru 10-15 minute. taie felii groase de 2-3 cm si coace-le 10-15 minute intr-o tava tapetata.
Alte retete:
Rulada de pui
Rosii umplute cu piept de pui
Rulada cu ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii