Legumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt. maioneza in care pui sare (cat
Legumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt. maioneza in care pui sare (cat crezi ) si lamaia stoarsa si strecurata de samburi. Ai grija sa pui uleiul treptat alternand cu lamaia, sa nu tai maioneza.Peste legumele tocate si reci se pune maioneza si se amecteca. Se lasa putina maioneza pentru ornat. Se condimenteaza cu putin piper si mustar dupa gust. Se pune salata in caserole, se intinde un strat subtire de maioneza peste care ornezi dupa imaginatie cu albusul fiert, gogosar, mazare, morcov etc. Nu pun castravete murat in salata pentru ca sotul meu are bila mai lenesa si in combinatia maioneza cu multe muraturi ii face probleme...Carne nu pun pentru ca asa-i place fiului meu...Am adaptat-o cerintelor ....dar e foarte gustoasa....Sarbatori fericite!
Se serveste rece dupa ce a stat in frigider in caserole cu capac neaparat.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii