Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit. Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dr
Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit.
Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dres cu smantana. La prepararea sosului se foloseste apa in care a fiert sparanghelul.
Pofta buna!
Va recomandam urmatoarele retete culinare:
Mazare la cuptor
Pui cu sos alb
Mazare cu pulpe de pui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii