Aperitive cu legume

Reteta Sparanghel cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit.
Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dr

ingrediente

   7 kg sparanghel
   20 g sare
   1/2 pachet de unt
   50 g faina
   100 ml supa de sparanghel (sau lapte)
   200 ml smantana

mod de preparare

Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit.

Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dres cu smantana. La prepararea sosului se foloseste apa in care a fiert sparanghelul.
Pofta buna!



Va recomandam urmatoarele retete culinare:



Mazare la cuptor

Pui cu sos alb

Mazare cu pulpe de pui
Incearca si Sparanghel mimoza
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.