Aperitive cu legume

Reteta Sparanghel cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp
de un sfert de ora.
Se face un sos alb din faina, lapte si unt topit, care se fierbe si

ingrediente

   7 kg sparanghel
   1/2 pachet de unt
   3 linguri de faina
   4 linguri supa de sparanghel (sau lapte)
   6 linguri de smantana
   1 lingura de sare

mod de preparare

Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp


de un sfert de ora.


Se face un sos alb din faina, lapte si unt topit, care se fierbe si se drege cu smantana.


Sosul se serveste langa sparanghelul scurs de apa si asezat pe un platou.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete cu sparanghel:


Sparanghel alb cu muschi


Risotto cu sparanghel


Sparanghel cu sunca
Incearca si Vinete si dovlecei pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.