Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp de un sfert de ora. Se face un sos alb din faina, lapte si unt topit, care se fierbe si
Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp
de un sfert de ora.
Se face un sos alb din faina, lapte si unt topit, care se fierbe si se drege cu smantana.
Sosul se serveste langa sparanghelul scurs de apa si asezat pe un platou.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete cu sparanghel:
Sparanghel alb cu muschi
Risotto cu sparanghel
Sparanghel cu sunca

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii