Aperitive cu legume

Reteta Sufleu de cartofi cu cascaval si sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Taiem in cubulete cartofii curatati, cascavalul si sunca. Prajim faina in unt si diluam cu lapte, apoi fierbem pana se ingroasa. Asezonam cu sare, pip

ingrediente

   750 g cartofi fierti in coaja
   200 g cascaval afumat
   20 g fott carne de porc
   20 g faina
   20 g unt
   2 dl lapte
   sare
   piper
   nucsoara
   1 dl smantana
   2 oua

mod de preparare

Taiem in cubulete cartofii curatati, cascavalul si sunca. Prajim faina in unt si diluam cu lapte, apoi fierbem pana se ingroasa. Asezonam cu sare, piper, nucsoara. Dup ace s-a racit adaugam smantana, galbenusurile de ou sis puma de albusuri. Adaugam cu grija cubuletele de materiale, apoi punem intr-un vas termo-rezistnt si prajim in cuptor incins.
Alte aperitive recomandate



Ciuperci umplute

Dovlecei cuptor
Incearca si Cartofi chips
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu cascaval si sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.