Aperitive cu legume

Reteta Vinete pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
dinea bianca 5249 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine vinata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie citeva min

ingrediente

   o vinata potrivita
   sare (sau vegeta)
   piper
   2 oua
   faina
   pesmet
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Se spala bine vinata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie citeva minute sa se scurga. Separat, se bat ouale cu faina, sare, piper, ca o compozitie de snitele. Se dau apoi feliile de vinete prin compozitia respectiva, prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Incearca si Placinta rustica
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite