Aperitive cu legume

Vinete pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
dinea bianca 5249 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine vinata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie citeva min

ingrediente

   o vinata potrivita
   sare (sau vegeta)
   piper
   2 oua
   faina
   pesmet
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Se spala bine vinata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie citeva minute sa se scurga. Separat, se bat ouale cu faina, sare, piper, ca o compozitie de snitele. Se dau apoi feliile de vinete prin compozitia respectiva, prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Incearca si Fasole verde in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite