Aperitive cu legume

Reteta Vinete pane cu cascaval si sunca presata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vinetele pane cu cascaval si sunca presata sunt aperitive delicioase si sanatoase. Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie felii si se sareaza.

ingrediente

   Pentru 5 portii
   vinete - 1
   3 kg
   oua - 5 bucati
   cascaval - 300 g
   sunca presata - 300 g
   faina - 200 g
   ulei - 250 ml
   sare si piper

mod de preparare

Vinetele pane cu cascaval si sunca presata sunt aperitive delicioase si sanatoase. Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie felii si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja; 100 g se dau prin razatoare. ªunca si cascavalul ramas se taie felii subtiri de marimea vinetelor. Ouale se spala, se sparg intr-un vas si se amesteca cu sare, piper si cascavalul ramas. Feliile de vinete se trec prin 100 g faina si se lasa 2-3 minute pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vinete se aseaza intre o




felie de cascaval si una de sunca, apoi se trec prin restul de faina, compozitia de oua si se prajesc in ulei la foc moderat.




Vinetele pane cu cascaval si sunca presata se serveste cald sau rece.




 


Incearca si Sandwich surpriza
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu cascaval si sunca presata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.