Waffe cu spanac şi parmezan

Waffele cu spanac şi parmezan sunt o idee minunata de gustari/aperitive cu care sa va surprindeti invitatii, sau o metoda delicioasa de a va rasfata cu ceva bun.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Waffe cu spanac şi parmezan

Ingrediente

  • 250 gr de făină
  • O jumătate de pliculeţ praf de copt
  • 3 ouă
  • 100 ml de lapte
  • 1 căţel de usturoi (mare)
  • O ceaşcă mică de spanac mărunţit
  • 1/2 ceaşcă de parmezan
  • Sare şi piper

Mod de preparare

1. Se amestecă făina cu praful de copt.
2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine.
3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe. Se coc aproximativ 4-5 minute, depinde de aparat.

Reteta de waffe cu spanac si parmezan a fost oferita de: http://sisterskitchen.ro/


Waffele cu spanac se pot servi cu rosii proaspete, cu crema de branza ca si gustari sau aperitive. Sunt deosebite si usor de pregatit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori