Chiflele cu oua sunt delicioase pentru un mic dejun de week-end sau pentru o gustare mai consistenta. Avem nevoie de o chifla si un ou de persoana, unt, ceva mezel si cascaval. Se scobeste chifla, se topeste untul, se unge chifla cu unt,atat pe interior cat si pe exterior, se umple cu mezel si cascaval, se sparge oul si se da la cuptor. Chiflele cu oua trebuie sa stea in cuptor circa 20 de minute. In functie de cat de tare va place sa fie copt oul.
Chifele se servesc calde cu salata de rosii si cu telemea. Reteta Chifle cu oua propusa de nico-vya Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe