Aperitive cu oua

Reteta Grissini - home made

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
liliana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dizolvam drojdia si untul (atit cit se poate) in laptele incalzit la 37 grade. Punem faina in framintator si varsam amestecul peste. Framintam, framin

ingrediente

   25 g drojdie
   300 lapte
   25 g unt sau margarina la temperatura camerei
   2 lingurite sare
   1 lingtza zahar
   250 g faina de griu dur
   180 g faina alba si facultativ cascaval

mod de preparare

Dizolvam drojdia si untul (atit cit se poate) in laptele incalzit la 37 grade. Punem faina in framintator si varsam amestecul peste. Framintam, framintam...


Lasam sa-si dubleze volumul si luam uneltele de "tortura".


Intindem o foaie dintr-o bucata de aluat, punem cascaval pe jumate din ea, o indoim si o mai intindem odata (nu prea subtire). Apoi o taiem fisii pe care le sucim usor pe masa cu podul palmelor (daca vreti sa aiba aspect de grisina).


Se asaza in tava cu hirtie de copt si se mai lasa un poco la dospit (pina terminati aluatul).


Se coc la 200 gr pina devin aramii (20-30 minute).





Reteta propusa de: Shumaila
Incearca si Oua mexicane
Daca ti-a placut reteta noastra "Grissini - home made" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.