Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se taie ouale in doua, de-a lungul, si se scot galbenusurile. Umplutura se prepara astfel: galbenusurile se fr
Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se taie ouale in doua, de-a lungul, si se scot galbenusurile. Umplutura se prepara astfel: galbenusurile se freaca cu putin unt proaspat, pina ce devin ca o spuma. Se adauga ciupercile inabusite in unt cu ceapa (se poate si fara ceapa), putin piper, verdeata fin tocata. Se stropesc cu zeama de lamiie. Se umplu albusurile cu aceasta apsta.
Se asaza pe farfurie si se orneaza cu felii de rosii, gogosari etc
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii