Se fierb ouale (considerati si acest timp daca nu aveti deja ouale fierte) eu folosisem la aceasta reteta oua de Pasti, dar reteta poate fi facuta in
Se fierb ouale (considerati si acest timp daca nu aveti deja ouale fierte) eu folosisem la aceasta reteta oua de Pasti, dar reteta poate fi facuta in orice anotimp si cu orice ingrediente preferati.
Se toaca cat mai marunt sunca si maslinele verzi.
Ouale se taie in jumatati si se pregatesc pentru umplere.
Intr-un castron se zdrobeste galbenusul cu furculita, se amesteca cu un fir de ulei de masline apoi se adauga treptat sunca, maslinele, un praf de parmezan si usturoiul tocat (un singur catel de usturoi e suficient pentru aroma) pana se formeaza o pasta omogena.
Se umplu albusurile cu pasta obtinuta apoi se orneaza dupa preferinte. Fara maioneza sunt la fel de cremoase dar mai ales sanatoase.
Se consuma reci.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii