Scrumbie cruda

Se scot fileurile dintr-o scrumbie de preferat foarte proaspata, care se tin invelite in sare 4-6 ore. Dupa aceea se spala bine de sare, se taie in fa

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Scrumbie de Dunare
  • sare
  • lamaie
  • eventual ceapa

Mod de preparare

Se scot fileurile dintr-o scrumbie de preferat foarte proaspata, care se tin invelite in sare 4-6 ore. Dupa aceea se spala bine de sare, se taie in fasii de aprox, 0,5 cm grosime, care se stropesc bine cu zeama de lamaie. Se amesteca bine din timp in timp ca sa se patrundã fasiile de scrumbie timp de 30 min. sau se poate lãsa chiar 12 ore, dupa gust.
Se servesc cu ceapa taiata felii si asezata deasupra sau in salata orientala

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori