Aperitive cu oua

Reteta Sufleu cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune spanacul si se fierbe in apa cu sare.Cand este fiert se scurge,se toaca,se pune in cratita,se amesteca cu unt,cu faina,cu lapte si smantana si

ingrediente

   1kg spanac
   50gr unt
   2 linguri faina
   1/2pahar lapte
   2linguri smantana
   sare
   150gr cascaval
   150g sunca
   sare

mod de preparare

Se pune spanacul si se fierbe in apa cu sare.Cand este fiert se scurge,se toaca,se pune in cratita,se amesteca cu unt,cu faina,cu lapte si smantana si se pune pe foc amestecand pana scade si se ingroasa bine.Se ia de pe foc,se lasa sa se racoreasca,se amesteca cu galbenusurile,cu cascavalul ras pe razatoarea mica,cu sunca taiata cubulete mici.Se bat albusurile spuma tare,se amesteca usor in compozitie,amestecand de jos in sus,se toarna intr-un vas uns cu unt,din care se va servi la masa,se introduce in cuptor.Nu se deschide cuptorul 20 minute.Cuptorul trebuie sa fie fierbinte cand se introduce sufleul,apoi se face focul mic.
Se serveste cand se scoate din cuptor
Incearca si Omleta cu ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite