Aperitive cu peste

Pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu margarina pina se omogenizeaza (se poate da cu mixerul), se adauga zeama de lamiie, sare si piper

ingrediente

   2 conserve de peste in ulei
   1 buc. ceapa
   100 gr. margarina
   zeama de lamiie
   sare
   piper

mod de preparare

Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu margarina pina se omogenizeaza (se poate da cu mixerul), se adauga zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. La sfirsit, se adauga ceapa tocata marunt.
Se foloseste la sandvisuri
Incearca si Crema de somon cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite