Se pune fileul de somon cu pielea in jos pe o folie pregatita, apoi se presara cu amestecul de sare-zahar, se mai pune coaja de fructe, mararul si se
Se pune fileul de somon cu pielea in jos pe o folie pregatita, apoi se presara cu amestecul de sare-zahar, se mai pune coaja de fructe, mararul si se stropeste cu lichiorul de anason. Invelita strans in folie se tine in frigider inca 4-5 zile, la 3-4 grade. Se amesteca hreanul cu smantana, sarea si piperul. Scurgem cartofii, punem zeama deoparte, iar cand s-a depus amidonul, aruncam apa de pe ei si punem cartofii peste amidon. Adaugam oul, ceapa, asezonam cu sare si piper, iar daca e prea moale, punem putina faina.
Punem ulei intr-o tigaie si decupam cu o lingura din acest amestec, pe care il prajim pe ambele parti pana se inroseste.
Spalam cu grija somonul, apoi il taiem pe diagonala in felii mari, il aranjam in forma de trandafir, pe o farfurie, alaturi de smantana cu hrean si crochete de cartofi.
Se serveste ca aperitiv sau cina usoara.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Chiftelute
Rulada de spanac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii