Aperitive cu peste

Reteta Stiuca cu legume

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 30m 
ani67 postat de
Postat pe: 17-11-2016
Adaugă în cartea de bucate
>
Eu consider acest preparat un aperitiv delicios pentru o masa festiva!

ingrediente

2 portii

   1 stiuca de aprox.1 kg
   200 gr amestec de legume
   ulei de masline
   o lingurita de amestec de condimentate
   o lingurita de legume deshidratate fara sare
   un praf de sare

mod de preparare

Se curata stiuca de solzi, apoi se taie in partea de sus, pe spinare, indepartand cu grija spinarea si coastele pestelui. Spalam bine pestele, il stropim cu ulei de masline, il saram si condimentam dupa gust. Legumele daca sunt prospete, se curata si se spala bine apoi se taie in cubulete mici si se fierb in apa cu sare. La fel procedam si cu cele congelate numai ca le dam in cateva clocote in apa cu sare, apoi se scurg bine. Umplem portofelul format la peste cu aceste legume fierte, apoi fixam partea de la coada cu 2 scobitori, sa nu curga legumele. Se asaza pestele intr-o tavita cu partea taiata si umpluta cu legume in sus, stropim bine cu ulei de masline, presaram peste peste praful de legume deshidratate, mai turnam un pic de ulei in tava si dam la cuptor cca. 30 minute la foc potrivit, pana se rumeneste usor pestele. Se serveste cald, dar este delicios si rece.
Incearca si Tarta cu sardine
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.