Aperitive cu rosii

Reteta Platou de aperitiv cu cascaval si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Platoul cu cascaval si rosii este un aperitiv simplu si sanatos. Se pun feliile de vinete intr-o strecuratoare si se presara sare. Se lasa la scurs.

ingrediente

   1 vanata mare
   taiata felii
   1 lingura sare
   8 linguri ulei
   4 rosii taiate felii
   225 g cascaval (branza telemea)
   taiat felii
   1 salata
   1 andiva
   12 masline negre
   3 linguri otet

mod de preparare

Platoul cu cascaval si rosii este un aperitiv simplu si sanatos. Se pun feliile de vinete intr-o strecuratoare si se presara sare. Se lasa la scurs, se spala cu apa rece si se sterg cu servetele de hartie. Se ung feliile de vinete cu 2 linguri de ulei, se frig pe gratar timp de 5 minute, pana ce devin aurii. Se ung cu 1 lingura de ulei feliile de rosii si se frig pe grator 4 minute, pana ce incep sa se inmoaie. Se ung feliile de cascaval cu 1 lingura de ulei si se frig pe gratar 4 minute, pana ce se topesc usor si capata o culoare aurie. Se aranjeaza pe un platou salata verde si andivele, se pun feliile de vinete si de rosii iar deasupra feliile de cascaval. Se adauga deasupra maslinele, apoi uleiul ramas si otetul.




 


Incearca si Toast cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de aperitiv cu cascaval si rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.