Aperitive cu rosii

Reteta Rosii frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet, sare si piper. Se lasa rosiile cu

ingrediente

   4-5 rosii mari
   1 cutie ton conservat
   1 ou
   1 pahar maioneza
   1 lingura mustar
   4-5 linguri sos vinegreta(ulei
   otet
   sare
   piper)
   marar

mod de preparare

Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet, sare si piper. Se lasa rosiile cu sos o ora, la frigider. Intre timp se toaca tonul, oul rascopt si mararul. Se amesteca toate cu maioneza si mustarul si se umplu rosiile cu compozitia obtinuta.
Rosiile se servesc stropite cu sosul in care s-au marinat.





Alte aperitive:





Chiftele


Saratele


Ciuperci umplute
Incearca si Rosii umplute cu oua la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii frantuzesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.