Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, lega

ingrediente

   8 rosii tari
   100 g branza Rokfort ras (sau branza de oaie)
   jumatate ceapa rosie
   1 legatura de patrunjel
   50 g unt
   2 linguri smantana
   sare
   piper

mod de preparare

Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, legatura de patrunjel tocat marunt, untul la temperatura camerei, smantana, putina sare si piper si freaca spuma cu furculita. Umple rosiile cu crema obtinuta si pune capacele deasupra lor. Pastreaza-le la frigider pentru cateva ore.
Serveste-le reci, alaturi de paine prajita.





Alte aperitive recomandate





Ciuperci umplute


Rulada de spanac


Rulada de pui
Incearca si Rosii umplute cu prosciutto
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.