Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, lega
Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, legatura de patrunjel tocat marunt, untul la temperatura camerei, smantana, putina sare si piper si freaca spuma cu furculita. Umple rosiile cu crema obtinuta si pune capacele deasupra lor. Pastreaza-le la frigider pentru cateva ore.
Serveste-le reci, alaturi de paine prajita.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii