Rosii umplute cu orez si maioneza

Rosiile umplute cu orez si maioneza este un aperitiv simplu si delicios. Ingredientele necesare sunt: rosii, ardei si orez.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mijlocii
  • 2 ardei
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata verde.
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita mustar
  • 50 g ulei.

Mod de preparare

Rosii umplute cu orez si maioneza se prepara astfel: taiem un capac de la rosii si le scobim de miez. Presaram peste sare, piper si putin otet, apoi le punem deoparte ca sa se scurga. Fierbem 100 g de orez pe care il amestecam apoi cu doua linguri de maioneza, mustar si doi ardei copti maruntiti. Asezam rosiile scobite pe un platou si le umplem cu compozitia facuta mai devreme.


Cu salata.

Alte aperitive festive recomandate

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci