Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. - Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfur
Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. -
Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfurie adinca cu miezul de piine inmuiat in lapte dulce, verdeata tocata, o ceapa taiata marunt, frecata cu sare si clatita eu apa rece, sare si piper macinat, dupa gust.
Se umplu rosiile si se pun intr-o forma unsa cu unt. Se acopera cu pesmet si se tin in cuptorul cald, la foc potrivit, o jumatate de ora.
Se lasa sa se raceasca putin si se servesc cu garnitura de orez fiert.
Alte retete
Salata de cruditati
Salata de telina

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii