Rosii umplute cu oua

Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. - Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii
  • 5 oua fierte tari
  • 1 felie de paine
  • sare
  • verdeata tocata
  • piper macinat
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura de pesmet
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. -

Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfurie adinca cu miezul de piine inmuiat in lapte dulce, verdeata tocata, o ceapa taiata marunt, frecata cu sare si clatita eu apa rece, sare si piper macinat, dupa gust.

Se umplu rosiile si se pun intr-o forma unsa cu unt. Se acopera cu pesmet si se tin in cuptorul cald, la foc potrivit, o jumatate de ora.

Se lasa sa se raceasca putin si se servesc cu garnitura de orez fiert.
Alte retete

Salata de cruditati

Salata de telina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci