Rosiile umplute cu salata de castraveti este o reteta simpla de pe culinar.ro. Ingredientele sunt: castraveti, smantana, usturoi.
Rosiile umplute cu salata de castraveti se prepara asa: spalam rosiile, desfacem un capacel, le scoatem miezul si le punem la scurs. Curatam castravetii de coaja, ii radem, punem sare peste ei si ii lasam deoparte timp de 10-15 minute. Intre tim facem sosul. Zdrobim cateii de usturoi, taiem fin mararul, ceapa apoi punem peste iartul sau smantana. Punem sucul de lamaie, sarea si piperul dupa gust. Scurgem castravetii de apa si se pun si ei in sos. Amestecam compozitia si umplem rosiile cu ea. Punem capacelul si servim pe un platou.
Alte retete cu rosii recomandate:
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postMelcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...
Melcisori cu nuca si gem de maceseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAm folosit pentru prima data lapte de cocos intr-un aluat de prajitura. Am fost sceptica la inceput, ma gandeam ca poate nu...
Negresa de post cu lapte de cocos, visine si nuca la slow cooker Crock-PotReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii