Rosii umplute cu salata de vinete

Se coc vinetele pe flacara de la aragaz, se curata cat sunt fierbinti, se toaca si se lasa putin sa se scurga, apoi se pun intr-un castron de portela

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 rosii tari
  • ulei
  • sare
  • 3 vinete

Mod de preparare

Se coc vinetele pe flacara de la aragaz, se curata cat sunt fierbinti, se toaca si se lasa putin sa se scurga, apoi se pun intr-un castron de portelan si se bat cu o lingura de lemn adaugand treptat ulei, pana se albesc bine. Se toaca marunt o ceapa, se amesteca in vinete, apoi se adauga sare. Rosiile se spala, se scobesc, se lasa cu gura in jos sa se scurga si se umplu cu salata de vinete.


Se pune pe fiecare rosie cate o frunzulita de patrunjel verde.

Alte retete:

Chiftelute Ardei copti Dovlecei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc