Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu ton

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara un praf de sare, unul de piper si se stropesc cu putin otet. Se aseaza pe

ingrediente

   rosii
   sare
   piper
   otet
   ton in ulei
   2 linguri de maioneza
   o lingura de unt proaspat
   o lingurita de zeama de lamaie

mod de preparare

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara un praf de sare, unul de piper si se stropesc cu putin otet. Se aseaza pe o farfurie cu gura in jos, tinandu-le asa o ora, se sa scurga. Cu furculita se sfarma intr-o strachina putin ton in ulei, adaugand la 100 gr. de ton 2 linguri de maioneza, o lingura de unt proaspat, o lingurita de zeama de lamaie, sare, piper. Se freaca totul bine impreuna, si cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama lasata.
Se aseaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.
Incearca si Rosii umplute cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ton" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.