Rosii umplute cu ton

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara un praf de sare, unul de piper si se stropesc cu putin otet. Se aseaza pe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • sare
  • piper
  • otet
  • ton in ulei
  • 2 linguri de maioneza
  • o lingura de unt proaspat
  • o lingurita de zeama de lamaie

Mod de preparare

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara un praf de sare, unul de piper si se stropesc cu putin otet. Se aseaza pe o farfurie cu gura in jos, tinandu-le asa o ora, se sa scurga. Cu furculita se sfarma intr-o strachina putin ton in ulei, adaugand la 100 gr. de ton 2 linguri de maioneza, o lingura de unt proaspat, o lingurita de zeama de lamaie, sare, piper. Se freaca totul bine impreuna, si cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama lasata.
Se aseaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci