Am maruntit mai intai mamaliga si am amestecat-o cu faina alba pana nu se mai lipea de maini. Am adaugat apoi sare, piper, patrunjelul tocat si putina
Am maruntit mai intai mamaliga si am amestecat-o cu faina alba pana nu se mai lipea de maini. Am adaugat apoi sare, piper, patrunjelul tocat si putina boia. Din cantitatea care am facut-o am rupt-o in 5 bucatele din care am facut 5 turte subtiri pe care le-am copt apoi le-am taiat triunghiuri.
Le-am servit cu ketchup, dar merg cu orice sos sau salsa. Au mers foarte bine langa un paharel cu bere. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii