Simple, rapide si extreme de gustoase
Lasam aluatul la decongelat de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.
Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.
Indoim pe diagonala pentru a obtine un triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura.
Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii