Aperitive

Reteta Trigoane cu branza

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 22m 
gicuta69 postat de
Postat pe: 29-12-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Trigoane cu mere caramelizate"
 
Simple, rapide si extreme de gustoase

ingrediente

4 portii

   200 g telemea
   1 galbenus
Pentru uns:
   un aluat foietaj (450g)
   un galbenus

mod de preparare

Lasam aluatul la decongelat de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.

Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.

Indoim pe diagonala pentru a obtine un triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura.

Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.

Incearca si Masline aperitiv
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.