Bautura se pregateste in paharul musafirului, dupa ce a fost racit, in prealabil. Se toarna in el ingredientele, se amesteca si se umple cu apa minera
Bautura se pregateste in paharul musafirului, dupa ce a fost racit, in prealabil.
Se toarna in el ingredientele, se amesteca si se umple cu apa minerala.
Servim cu felii de lamaie sau de portocala.
Alte retete recomandate
Sirop de socata
Coctail de bannae
Lichior de oua
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii