Bautura se pregateste in paharul musafirului, dupa ce a fost racit, in prealabil. Se toarna in el ingredientele, se amesteca si se umple cu apa minera
Bautura se pregateste in paharul musafirului, dupa ce a fost racit, in prealabil.
Se toarna in el ingredientele, se amesteca si se umple cu apa minerala.
Servim cu felii de lamaie sau de portocala.
Alte retete recomandate
Sirop de socata
Coctail de bannae
Lichior de oua
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii