bautura de vin rosu cu rom este o bautura cu alcool foarte aromata, perfecta pentru orice masa de sarbatoare de iarna, Craciun sau Revelion. Reteta este foarte simpla, iar bautura va fi apreciata de doamne.
Zaharul se dizolva in vin si se infierbanta fara sa fiarba in clocote. Cand se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si, cind s-a racit, romul si esenta de vanilie, amestecand bine. Se toarna in sticle care apoi se astupa ermetic cu dop. Se poate consuma imediat.
Lichiorul de vin rosu se poate consuma ca digestiv.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii