Sangria de vara este o bautura pe baza de vin aromata si racoritoare. Joaca-te cu forma fructelor dar si cu coloritul pentru un efect garantat. Noi iti propunem varianta cu capsuni, afine si pere.
Sangria de vara se prepara foarte usor si este foarte aromata. Noi va propunem varianta cu capsuni, afine si pere.
Tot ceea ce aveti de facut este sa curatati si sa spalati fructele, dupa care sa le taiati felii. Pentru un aspect placut, dar mai ales daca doriti sa va impresionati invitatii, va sugerez sa decupati fructele (cele care pot fi decupate, bineinteles) in diferite forme, cu ajutorul inelelor pentru fursecuri.
Apoi amestecati toate ingredientele intr-o carafa si dati la frigider pentru cel putin 4 ore. Ideal ar fi sa stea o noapte la frigider.
Sangria de vara se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii