Sangria de vara

Sangria de vara este o bautura pe baza de vin aromata si racoritoare. Joaca-te cu forma fructelor dar si cu coloritul pentru un efect garantat. Noi iti propunem varianta cu capsuni, afine si pere.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Sangria de vara

Ingrediente

  • o sticla de vin alb fructat
  • 120ml triplu sec
  • 400ml apa minerala
  • 2 cani de capsuni
  • o cana de afine
  • 4 pere taiate felii

Mod de preparare

Sangria de vara se prepara foarte usor si este foarte aromata. Noi va propunem varianta cu capsuni, afine si pere.

Tot ceea ce aveti de facut este sa curatati si sa spalati fructele, dupa care sa le taiati felii. Pentru un aspect placut, dar mai ales daca doriti sa va impresionati invitatii, va sugerez sa decupati fructele (cele care pot fi decupate, bineinteles) in diferite forme, cu ajutorul inelelor pentru fursecuri.

Apoi amestecati toate ingredientele intr-o carafa si dati la frigider pentru cel putin 4 ore. Ideal ar fi sa stea o noapte la frigider.


Sangria de vara se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci