Sangria este o bautura traditional spaniola, pe baza de vin, foarte aromata. Foarte putina lume stie ca in reteta originala de sangria se foloseste si brandy pe langa fructele aromate si vinul rosu dulce.
Curatati lamaile si portocalele de coaja si taiati-le in felii rotunde. Curatati piersicile si perele de coaja si taiati-le in bucati mari. Raciti vinul si puneti-l intr-o carafa mare de sticla, adaugati zaharul, brandy, fructele si batonul de scortisoara. Se amesteca totul bine si se da la rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii