Se fierbe vinul impreuna cu o jumatate de lingurita de scortisoara pisata si putina coaja de lamaie. Se spumuieste vinul si se trage vasul de pe foc d
Se fierbe vinul impreuna cu o jumatate de lingurita de scortisoara pisata si putina coaja de lamaie. Se spumuieste vinul si se trage vasul de pe foc dupa 5 minute de fierbere la foc mic. Separat, intr-un castron de sticla, se freaca spuma sase galbenusuri cu 8 linguri de zahar si cand crema devine spumoasa, se toarna incet vinul, continuand sa se amestece in crema de oua.
Se serveste cald ca bautura intaritoare sau ca sirop la budinca de orez sau de gris.
Alte retete culinare:
Sirop de capsuni
Compot de gutui
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii