Bauturi cu vin

Reteta Vermut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca vinul cu alcoolul. Zaharul tos se topeste intr-o cratita la foc cu 100 g vin. Cind se raceste, siropul se amesteca cu vinul. Se adauga dup

ingrediente

   ¾ litru vin alb
   50 g acool de 90 grade
   150 g zahar tos
   150 g esenta de vermut (pelin)

mod de preparare

Se amesteca vinul cu alcoolul. Zaharul tos se topeste intr-o cratita la foc cu 100 g vin. Cind se raceste, siropul se amesteca cu vinul. Se adauga dupa gust esenta de vermut, picurind cu sticluta. Daca vinul nu are culoare frumoasa se coloreaza cu zahar ars. Pentru vermut rosu se foloseste vin rosu.
Incearca si Vin fiert
Daca ti-a placut reteta noastra "Vermut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Bauturi cu vin

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.