Vin fiert

Se pune vinul la fiert, se adauga zaharul, scortisoara, cuisoarele, coaja rasa de lamaie si se lasa sa dea in clocot.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l vin
  • 100-150 gr zahar
  • 1 bucatica de scortisoara
  • coaja de lamaie
  • cateva cuisoare

Mod de preparare

Se pune vinul la fiert, se adauga zaharul, scortisoara, cuisoarele, coaja rasa de lamaie si se lasa sa dea in clocot.


Se serveste fierbinte. Alte retete culinare: Lapte de pasare Socata Limonada

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci