Astazi iti voi arata cum se prepara o bautura faimoasa din anii 80, promovata si in serialul Sex and the City: Cosmopolitan, bautura preferata de Carrie, personaj interpretat de Sara Jessica Parker.
Pentru preparare ai nevoie de un shaker. Acesta poate fi cel clasic sau cel pentru profesionisti.
Deoarece bautura noastra nu poate fi servita cu gheata, vom pregati paharul in prealabil cu gheata si apa.
Pune toate ingredientele in shaker, apoi adauga gheata. Inchide shakerul astfel: pune partea metalica peste paharul de sticla, avand grija ca o parte sa fie dreapta. Doar asa il vom deschide usor la final.
Agita shakerul puternic pentru a omogeniza si aera bautura. Tine partea din sticla spre tine.
La final tine degetul la imbinarea partii metalice cu cea din sticla si loveste usor in lateral metalul.
Dupa deschidere, pune strainerul si toarna bautura in pahar strecurand-o si printr-o sita de ceai. Strecuram dublu deoarece ne dorim o bautura clara fara pulpa din sucul de lime sau bucati mici de gheata.
Pentru decor, taie coaja de portocala cat mai subtire si fara partea alba care e amara. Folosind uleiurile din coaja de portocala, vom aromatiza bautura, apoi vom lasa in pahar cu exteriorul in sus.
Aceasta a fost reteta de Cosmopolitan, o bautura faimoasa in toata lumea.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii