Incepe cu pregatirea ganajului care va deveni mai tarziu baza pentru ciocolata calda.
Rupem ciocolata in bucati mici si o punem intr-un castron, adaugam 3 lingurite de coaja de portocala rasa. Apoi punem intr-o craticioara smantana la incalzit pana se incinge, dar ai grija sa nu fiarba. Cand smantana este aproape de fierbere, toarn-o peste ciocolata. Amestecam pana cand ciocolata este topita. Adaugam untul si lichiorul, apoi amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Compozitia este pentru 5 portii de ciocolata calda si rezista la frigider pana la 5 zile.
Pentru o ciocolata calda vom folosi 3 linguri ganaj si 150 ml lapte. Punem in cana 2 linguri de ganaj si o jumatate de lingurita de coaja de portocala rasa, apoi turnam laptele fierbinte peste si amestecam cu o lingurita.
Serveste bautura cu frisca si o felie de portocala trasa in ciocolata.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe