Cocktail cu Aperol si bere Belgiana. Combinatie aceasta o sa va racoreasca si nici nu are prea mult alcool.
Incepe prin a stoarce sucul de la o lamaie intr-un pahar, adauga apoi Aperol-ul, cateva cuburi de gheata si amesteca cu o lingurita. Completeaza cu bere belgiana pana sus, iar pentru o aroma mai intensa, stoarce o lamaie deasupra paharului. In mai putin de 5 minute aveti un cocktail inedit cu Aperol si bere Belgiana. Nu il gasiti la multe terase si sigur prietenii vor fi impresionati daca il faceti la vreo petrecere in week end.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii