Marginea paharului de cocteil se freaca cu o felie de lamaie, se intoarce cu gura in jos in zaharul tos dintr-o farfurioara (se jivreaza). Lamaia se a
Marginea paharului de cocteil se freaca cu o felie de lamaie, se intoarce cu gura in jos in zaharul tos dintr-o farfurioara (se jivreaza). Lamaia se arunca. Bauturile se amesteca bine in shaker cu gheata, se strecoara, se serveste in pahar de cocteil racit si jivrat.
Alte bauturi
Coctail de fructe
Socata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii