Freshul de fructe si menta este ideal pentru micul dejun, fie vara, fie iarna, pentru ca asigura corpului necesarul de vitamine pentru toata ziua.
Marul se spala, portocala si banana se curata de coaja. Frunzele de menta se spala. Jumatatea de lamaie se stoarce.
Toate fructele se taie in bucati si se pun in blender. Se adauga zeama de lamaie si frunzele de menta. Daca doriti sa ornati paharele cu frunze de menta, pastrati cateva deoparte. Daca nu, curatati o alta portocala si o taiati felii cu care se orneaza paharele.
Se completeaza cu apa pana se acopera fructele (cam 700-800 ml) si se blenduieste timp de cateva secunde. Nu blenduiti mult, pentru ca menta va fi foarte marunta si va da un aspect mai putin placut bauturii.
Se toarna in pahare si se bea imediat, deoarece in cateva minute se va decanta.
Sursa acestei retete este blogul culinar Lumeabucatelor.ro.
Fresh-ul de fructe si menta se bea de obicei dimineata la micul dejun, dar se poate servi si in oricare alt moment al zilei
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii