Fresh de fructe si menta

Freshul de fructe si menta este ideal pentru micul dejun, fie vara, fie iarna, pentru ca asigura corpului necesarul de vitamine pentru toata ziua.

Timp pregatire
3 minute
Complexitate
redusa
Fresh de fructe si menta

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 1 portocala
  • 1 mar
  • 1 banana
  • jumatate de lamaie
  • 10-15 frunze de menta

Mod de preparare

Marul se spala, portocala si banana se curata de coaja. Frunzele de menta se spala. Jumatatea de lamaie se stoarce.
Toate fructele se taie in bucati si se pun in blender. Se adauga zeama de lamaie si frunzele de menta. Daca doriti sa ornati paharele cu frunze de menta, pastrati cateva deoparte. Daca nu, curatati o alta portocala si o taiati felii cu care se orneaza paharele.
Se completeaza cu apa pana se acopera fructele (cam 700-800 ml) si se blenduieste timp de cateva secunde. Nu blenduiti mult, pentru ca menta va fi foarte marunta si va da un aspect mai putin placut bauturii.
Se toarna in pahare si se bea imediat, deoarece in cateva minute se va decanta.

Sursa acestei retete este blogul culinar Lumeabucatelor.ro.


Fresh-ul de fructe si menta se bea de obicei dimineata la micul dejun, dar se poate servi si in oricare alt moment al zilei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri fragede cu branza

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Rulouri fragede cu branza
Gogosari in otet pentru iarna

Gogosari in otet pentru iarna

Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.

Gogosari in otet pentru iarna
Ciorba de perisoare din carne de pui

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de fasole in bol de paine
1
Ciorbe

Ciorba de fasole in bol de paine

Ciorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...

Ciorba de fasole in bol de paine
Ciorba de perisoare din carne de pui
2
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Briose aperitiv cu legume si sunca presata
3
Aperitive cu legume

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Supa crema de mazare
4
Supe de legume

Supa crema de mazare

• puneti la fiert 1,5 l apa cu putina sare• adaugati mazarea congelata si prazul taiat rondele si lasati

Supa crema de mazare
Placintele cu pui
5
Aperitive cu carne

Placintele cu pui

Placintelele cu pui, cremoase in interior si aromate, servite alaturi de o salata, pot fi o alternativa delicioasa pentru un...

Placintele cu pui
Parteneri
Tort cu frisca
Bucataras.RO

Tort cu frisca

Tort cu frisca
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia