Bautura noastra de azi este una extrem de versatila, care poate fi consumata cu gheata cuburi, fara gheata sau cu gheata pisata. Am ales varianta frozen, la care am adaugat si zmeura.
Pentru preparare vom folosi un blender.
Punem toate ingredientele in blender.
Umplem cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura apoi turnati geata in blender peste ingrediente.
Mixam aproximativ 40 - 50 secunde.
Turnam bautura in pahar si decoram cu felie de lime si zmeura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii