Capsunele se spala, li se inlatura coditele si se scurg apoi de apa. Se adauga zaharul, se amesteca bine, dupa care se pune compozitia la rece pentru
Capsunele se spala, li se inlatura coditele si se scurg apoi de apa. Se adauga zaharul, se amesteca bine, dupa care se pune compozitia la rece pentru 12 ore. Se amesteca apoi pe rand cu vinul dulce, cel spumos si la final cu coniacul.
Bautura se serveste rece.
Alte retete:
Cozonac moldovenesc
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii