Grog fierbinte

Intr-un pahar se pune romul sau coniacul si se completeaza cu apa fiarta. Se adauga apoi 3 lingurite de zahar si o felie de lamaie. Bautura se ameste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri coniac sau rom
  • apa
  • 3 lingurite zahar
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Intr-un pahar se pune romul sau coniacul si se completeaza cu apa fiarta. Se adauga apoi 3 lingurite de zahar si o felie de lamaie. Bautura se amesteca si se serveste imediat.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Turta dulce

Ciocolata de casa

Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci