Pentru lichiorul de anason cu scortisoara si coriandru se pun intr-un borcan cu gatul stramt alcoolul, anasonul si celelalte aromate. Se astupa si se lasa sa stea doua luni incheiate.
Pentru lichiorul de anason cu scortisoara si coriandru se pun intr-un borcan cu gatul stramt alcoolul, anasonul si celelalte aromate. Se astupa si se lasa sa stea astfel doua luni incheiate. Dupa acest timp se adauga siropul de zahar. Se amesteca la fiecare doua zile, timp de o saptamana. Se filtreaza apoi la fel ca lichiorul de portocale.
Lichiorul de anason se serveste ca si aperitiv sau digestiv.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macO rețetă care e de mult timp pusă pe lista de probat, i-a venit în sfârșit rândul! După atâtea...
Aperitiv oua scotieneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii