Lichior de anason sau chimen

Se alege, se spala, apoi se pune la uscat anasonul sau chimenul. Se pun zaharul intr-un vas, se amesteca la foc mic pana incepe sa se caramelizeze, a

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr zahar
  • 20 gr anason sau chimen
  • 500 ml apa
  • 500 ml alcool

Mod de preparare

Se alege, se spala, apoi se pune la uscat anasonul sau chimenul. Se pun zaharul intr-un vas, se amesteca la foc mic pana incepe sa se caramelizeze, apoi se adauga chimenul sau anasonul si se stinge cu 500 ml apa. Se acopera si se lasa la fiert cateva minute, dupa care se pune in alt vas.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ciocolata de casa Gogosi pufoase Chec pufos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori