Lichior de ciocolata

Se pune la fiert apa cu zaharul pina ce devine un sirop (face balonase), se adauga cacao, se amesteca incontinuu. Se adauga smintina, se amesteca, se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. zahar
  • 2-3 linguri cacao
  • 250 gr. smintina
  • 1/2 lalcool
  • 1 l apa

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu zaharul pina ce devine un sirop (face balonase), se adauga cacao, se amesteca incontinuu. Se adauga smintina, se amesteca, se ia de pe foc si se mai amesteca pina se raceste un pic. Se adauga alcoolul, se amesteca si apoi se toarna in sticle. Este bun imediat, dar mai bun este daca se pregateste cu 2-3 saptamini inainte de servire. Va iesi un lichior-crema.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori