Lichior de cirese amare

Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din ½ l apa si ½ kg zahar. Dupa alte 10 zile lichiorul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg cirese
  • 200g simburi de cirese sfarimati
  • 1 litru alcool de 90 grade
  • 1 kg zahar Se pun intr-o sticla mare 1/2 kg cirese
  • 200g simburi de cirese sfarimati
  • alcoolul

Mod de preparare

Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din ½ l apa si ½ kg zahar. Dupa alte 10 zile lichiorul este gata. Se strecoara si se filtreaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori