Lichioruri

Reteta Lichior de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
MIRELA postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se separa galbenusurile de albusuri si se pun toate galbenusurile intr-un castron mare. Doua dintre albusuri se amesteca cu zahar si cu zahar vanilat,

ingrediente

   10 oua
   100 g zahar
   1 pachetel de zahar vanilat
   250 ml rom alb
   2 linguri de lapte condensat

mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun toate galbenusurile intr-un castron mare. Doua dintre albusuri se amesteca cu zahar si cu zahar vanilat, folosind mixerul, timp de 12 minute (celelalte albusuri se pot folosi la altceva). Se adauga putin cate putin romul si laptele condensat, amestecand mereu. Se adauga compoztia la galbenusuri, se amesteca pana devine o crema.


Se amesteca pana se racesc, putandu-se adauga cateva cubulete de gheata. Lichiorul tine astfel circa 8 saptamani.
Incearca si Lichior de cafea si vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Lichior de oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite